Ολοκληρώθηκε η επίσκεψη Υποψήφιου Περιφερειάρχη Αλκιβιάδη Στεφανή στην Ικαρία

«Ποιος μπορεί να φύγει από τη Νικαριά, χωρίς να έχει την αίσθηση πως, αυτός ο ξεχωριστός τόπος έχει πολλά ακόμη μυστικά ζωής να αποκαλύψει και οι άνθρωποί του, πολλές σκληρές αλήθειες να πουν…»

Με αυτή τη φράση αποχαιρέτισε τη «Δολίχη» για τους αρχαίους Έλληνες, την πανέμορφη Νικαριά, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης για το Β. Αιγαίο, Αλκιβιάδης Στεφανής, ολοκληρώνοντας μια σειρά σημαντικών ενημερωτικών επαφών και συζητήσεων.

Ιδιαίτερη βαρύτητα έδωσε στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που αποτελεί μείζον ζήτημα για μόνιμους κατοίκους και επισκέπτες. Στην επίσκεψή του στο Νοσοκομείο του Αγ. Κηρύκου συνομίλησε επί μακρόν με ιατρούς και νοσηλευτές, αποκομίζοντας προσωπική άποψη για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν. Δεν έκρυψε επίσης το έντονο ενδιαφέρον του για τους ανθρώπους της τρίτης ηλικίας, ειδικότερα εκείνους που διαμένουν στο Γηροκομείο Ικαρίας. Συνεχάρη τους εργαζόμενους εκεί, διότι υπερβάλλουν εαυτόν στη φροντίδα των ηλικιωμένων, «με ιδιαίτερα ανθρώπινη προσέγγιση», όπως τόνισε.

Συναντήσεις και συνομιλίες είχε ο κ. Αλκιβιάδης Στεφανής με Αστυνομικούς, Λιμενικούς, τον πρόεδρο του λιμενικού ταμείου, ο οποίος αναφέρθηκε εκτός των άλλων και στα θέματα που απασχολούν τον πολιτιστικό σύλλογο «Ιωάννης Μελάς», με Πυροσβέστες και Εθελοντές,  ενώ, στο Ειρηνοδικείο και την Πολεοδομία ζήτησε ενημερώθηκε σχετικά με τα προβλήματα αλλά και τα αιτήματα που υποβάλλονται από τους κατοίκους.

«Τα Καριωτάκια είναι παιδιά με μια διαφορετική κουλτούρα που περιλαμβάνει το αδάμαστο σθένος να πάρουν τη ζωή στα χέρια τους αλλά και μια έντονη, συγκινητική αγάπη για το νησί τους…» διαπίστωσε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης κατά την επίσκεψή του στο Γυμνάσιο και το Λύκειο Αγ. Κηρύκου, όπου συνομίλησε με τους καθηγητές αλλά και τους Συλλόγους Γονέων.

Η «Ικαριώτισσα» μπύρα, την οποία δοκίμασε  στις εγκαταστάσεις παρασκευής της, του φάνηκε «σπινθηροβόλα και ζωντανή» σαν το όνομά της και αυτό μεταξύ άλλων θεμάτων, που άπτονταν των διεθνών και πανελλαδικών εξελίξεων, σχολίασε κατά τη συνέντευξή του στο «Ράδιο Ικαρία», απαντώντας στις στοχευμένες ερωτήσεις του δημοσιογραφικού επιτελείου του σταθμού.

Η επίσκεψη του κ. Αλκιβιάδη Στεφανή στην Ικαρία ολοκληρώθηκε με την επίσκεψή του στον πανέμορφο «Φάρο», όπου συνομίλησε με εκπροσώπους φορέων και κατοίκους.

 

 

Σχετικές δημοσιεύσεις

Αφήστε ένα σχόλιο

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.